fredag 14 februari 2014

IKEA-HACK

Min familj är säkert inte ensamma om att ha IKEA-köksskåp till annat syfte än just i köket. När jag och mannen flyttade ihop skulle en ny tv-bänk inhandlas men den skulle inte andas tv-bänk. Den skulle vara lång och gärna lite högre än de klassiska tv-bänkarna som oftast är väldigt låga. Den skulle också innehålla mycket förvaring och dölja det mest av sladdar och annat. Vi tittade på rätt många olika lösningar, även moduler som visade sig bli rätt dyra när vi ville fylla ut hela väggens bredd.

Vi kom rätt snabbt fram till att fläktskåp skulle lösa problemet. Problemet var att hitta en bänkskiva till hela härligheten, som inte var allt för dyr. Det slutade med att vi köpte täcksidor i samma färg som skåpet från samma varuhus som sågades till på den lokala brädgården. Och med ytterligare ett besök på brädgården installerades klickfästen till luckorna så att inga handtag skulle sticka ut.
Det var lite pyssel att få dit klickfästena och helst hade vi ju velat ha en enda lång bänkskiva men det blev faktiskt väldigt bra med vår lösning ändå. (Just nu blir det inte så mycket bilder från hemmet, jag är inte så rörlig så här bara dagar innan Mini ska komma).

Men idag finns det en lättare lösning på hela problematik med täckskivor, bänkskivor och handtag till IKEA-skåp, SUPERFRONT.
Superfront säljer just ovan nämnda till IKEA-skåp. Och deras sortiment är precis spot-on. Allt från ben och handtag till marmorbänkskiva och luckor med relief. En bildkavalkad från SUPERFRONT:







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar