måndag 27 januari 2014

RESUMÉ V. 4

Det har blivit lite dålig uppdatering på veckosammanfattningen men idag gör jag ett nytt försök att hålla kategorin i liv.

Som sagt, såhär års duggar produktlanseringarna tätt så här kommer en liten sammanfattning för januari.






Foto 1 - 2



Skultuna rider på mässingstrenden och i veckan har de släppt sina produktnyheter, bl. a ett förstoringsglas och ett grytunderlägg. För en tid sedan så släppte Artilleriet en nyhet att de har i samarbete med Skultuna tagit fram mässingsljusstakar i tre olika höjder. 



Foto 1



Tom Dixon visade sina första nyheter för året i fredags, barprylar i glas och mässing. Även här detaljer i mässing/koppar. Så, mässing/koppar trenden kommer definitivt hänga i ett tag till. 









Foto 1 - 2 -



De mest ombloggade Hemnet-objekten senaste tiden kommer alla från Fantastic Frank. Vad som gjort dem så ombloggade? Stylingen. De har samarbetat med ett antal stora stylister (Mes Dames, Löwenhielm) och har en förmåga att inte använda samma saker i varje objekt. Och animerade bilder. 






Foto 1 - 2



För någon vecka sedan gick Formex av stapeln, Sveriges stora mässa för återförsäljare inom inredningsbranschen. I år blev det bevakning från datorn eftersom magen sätter stopp för längre promenader. En av de produkter som har svävat runt i bloggarna är Walnut Streets golvspegel med kork fötter. Väldigt fint. 


Det får avsluta veckans (eller månadens) nyhetssvep. 

Trevlig måndag.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar